Çift Geyik


 

Kullanım Alanları

 
Her çeşit baklava ve böreklikte kullanılabilir. 

Genel Özellikler

 
  • Yüksek oranda su kaldırması
  • Kuvvetli bir undur
  • Kolay açılma ve yırtılmama
  • Kuruma yapmaması
  • Parlak renk verir
  • Yufka esnasında kuruma yapmama
  • Yufkalar üst üste konulduğunda yapışmama
  • Yağını ve şerbetini kolay çeker
  • Baklavanın renginin istenilen kırmızılığı vermesi
  • Baklavaya çıtırlık vermesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : %12 ,5 
  • Kül : max %0,55 
  • Rutubet : max %14,5 

Ambalaj Çeşitleri

  • Bez: 50 kg
  • Naylon: 50 Kg
  • Kağıt: 25 kg