Tek Geyik


Kullanım Alanları

 
Her çeşit baklava ve yufka üretiminde kullanılabilir. Özel Amaçlı Buğday Unu T.G.K. ‘nin Buğday Unu Tebliği’ne Uygundur. 
 

Genel Özellikler

  •  
  • Yüksek oranda su kaldırması
  • Kolay açılım sağlaması ve yırtılmaması
  • Yufka açılımında kuruma yapmaması
  • Makine yufkalarında dayanıklılık sağlaması
  • Kenar yapmaması
  • Sağlam bir yapıya sahip olması
  • Yufka açıldıktan sonra suya dayanabilmesi
  • Böreklerde çok güzel renk alması
  • Yufka yapımında her tarafın aynı zamanda pişmesi
  • Yufkalar üst üste konulduğunda birbirine  yapışmaması
  • Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir.
 

Reolojik Özellikler

  • Protein : min % 12 
  • Kül : max % 0,55 
  • Rutubet : max % 14,5 

 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
LÜKS YUFKA VE BÖREKLİK BEZ AMBALAJ 50 KG.
LÜKS YUFKA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 25 KG.