Tek Altın


Kullanım Alanları

 
Hamburger, Unlu Mamüller 
 

Genel Özellikler

 
  • Yüksek oranda su kaldırması
  • Kuvvetli bir undur
  • Homojen gözenek yapı sağlaması
  • Hamburgerde ince kabuğu verebilmesi
  • İstenilen yumuşaklığı verebilmesi
  • Standart ürün verebilmesi
  • Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
  • Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi
  • Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : min %11 
  • Kül : max %0,68 
  • Rutubet : max %14,5 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
EKMEKLİK NAYLON AMBALAJ 50 KG.