Ova 2 Numara


Kullanım Alanları

 
Her çeşit pide, tandır ve köy ekmeği yapımında kullanılabilir. 
 

Genel Özellikler

 
  • Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınabilmesi
  • Tandırı iyi tutabilmesi
  • İyi kabarma sağlaması
  • İstenilen doğal rengi verebilmesi
  • Homojen yapı sağlaması
  • Standart ürün verebilmesi
  • Kendine özgü tat ve lezzet vermesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : %12 
  • Kül : max%1,40 
  • Rutubet : max%14,5 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
PİDE-TANDIR-KÖY EKMEĞİ PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
PİDE-TANDIR-KÖY EKMEĞİ PLASTİK AMBALAJ 25 KG.
PİDE-TANDIR-KÖY EKMEĞİ KAĞIT AMBALAJ 25 KG.