Ova 1


Kullanım Alanları

Her çeşit pasta ve böreklikte kullanılabilir. 

Genel Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırması
  • Kuvvetli bir undur
  • Homojen gözenek yapı sağlaması
  • Standart ürün verebilmesi
  • Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
  • Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi
  • Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : %11,5 
  • Kül : max % 0,55 
  • Rutubet : max % 14,5 

Ambalaj Çeşitleri

 
KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
PASTA VE BÖREKLİK BEZ AMBALAJ 50 KG.
PASTA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 25 KG.
PASTA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 20 KG.
PASTA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 5 KG.
PASTA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 2 KG.
PASTA VE BÖREKLİK KAĞIT AMBALAJ 1 KG.