Joker


Kullanım Alanları

 
Her çeşit ekmek yapımında kullanılır. 
 

Genel Özellikler

  • Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınabilmesi
  • Kazana dayanabilmesi
  • Ekmeklerde homojen gözenek sağlaması
  • Ekmeklerde güzel bıçak açması
  • İyi kabarma sağlaması
  • Ateşe dayanabilmesi
  • İyi bir kabuk kalitesi sağlaması
  • İstenilen tat ve lezzet sağlamsı
  • Standart ürün vermesi
  • Mayalı ürünlerde de güzel sonuçlar verir

Reolojik Özellikler

  • Protein : %10,0 
  • Kül : max % 0,65 
  • Rutubet : max % 14,5 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
UNLU MAMÜLLER PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
UNLU MAMÜLLER KAĞIT AMBALAJ 25 KG.
YUFKALIK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
PİDELİK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
PİDELİK KAĞIT AMBALAJ 25 KG.
LAVAŞLIK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
OKLAVA LAVAŞLIK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
BAZLAMALIK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.