Başak 700


Kullanım Alanları

 
Her çeşit ekmek yapımında kullanılabilir. 
 

Genel Özellikler

 
  • Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınabilmesi.
  • Kazana dayanabilmesi
  • Ekmeklerde homojen gözenek sağlaması
  • Ekmeklerde güzel bıçak açması
  • İyi kabarma sağlaması
  • Ateşe dayanabilmesi
  • İyi bir kabuk kalitesi sağlaması
  • İstenilen tat ve lezzeti sağlaması
  • Standart ürün vermesi
  • Tazeliğini uzun süre koruyabilmesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : min %11 
  • Kül : max %0,68 
  • Rutubet : max %14,5 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
EKMEKLİK PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
EKMEKLİK KAĞIT AMBALAJ 25 KG.