Başak 550


Kullanım Alanları

 
Özel Amaçlı Buğday Unu T.G.K.’nin Buğday Unu Tebliği’ ne uygundur. Her çeşit ekmek yapımında kullanılabilir. 
 

Genel Özellikler

 
  • Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınabilmesi
  • Kazana dayanabilmesi
  • Ekmeklerde homojen gözenek sağlaması
  • Ekmeklerde güzel bıçak açması
  • İyi kabarma sağlaması
  • Ateşe dayanabilmesi
  • İyi bir kabuk kalitesi sağlaması
  • İstenilen tat ve lezzet sağlaması
  • Standart ürün vermesi
  • Kara fırına dayanabilmesi
  • Tazeliğini uzun süre koruyabilmesi

Reolojik Özellikler

  • Protein : %11,0 
  • Kül : max % 0,55 
  • Rutubet : max % 14,5 

Ambalaj Çeşitleri

KULLANIM ALANI AMBALAJ TÜRÜ AĞIRLIK
UNLU MAMÜLLER PLASTİK AMBALAJ 50 KG.
UNLU MAMÜLLER KAĞIT AMBALAJ 25 KG.